In restaurant nu se serveste alcool!
Contact:
Sos. Mihai Bravu, Nr.213
Piata Muncii, Bucuresti

Tel: 021-327.48.10
Mobil: 0722.707.208
Program:
Luni - Vineri: 10.00 - 23.00
Sambata: 11.00 - 24.00
Duminica: 11.00 - 23.00
Rezervare restaurant masa festiva, petrecere firma, aniversare, organizare petrecere privata, eveniment festiv, onomastica, receptie. Comanda mancare pentru servicii de catering si take away.
Restaurant Ali Baba din Bucuresti, restaurant cu specific oriental, este amplasat in zona Muncii, pe Soseaua Mihai Bravu la nr 213, in apropiere de intersectia cu Calea Calarasilor, Bulevardul Basarabia si Bulevardul Decebal.

Restaurantul, decorat in stil oriental, ne aminteste de povestea binecunoscuta a lui Ali Baba si formula magica " Sesam, deschide-te !" a pesterii cu comori. Meniul de restaurant aduna preparate din bucatariile popoarelor orientale: libanez, persan, turcesc, sirian, irakian, etc.

Intr-un decor in care troneaza pe tot peretele chiar pictura cu Ali Baba, peretii fiind sculptati si pictati de mana cu mestesug, numeroasele obiecte de artizanat oriental creaza un adevarat colt de orient in care va invita sa degustati specialitati libaneze, persane, turcesti, siriene, irakiene din bucataria libaneza, persana, turceasca, siriana, irakiana gatite de maestrii bucatari cu experienta bogata in domeniu: Khaled Kalfat din Liban si Arkan Kadr din Irak.

Restaurantul Ali Baba ofera posibilitatea de organizare mese festive, petreceri firme, aniversari, organizari petreceri private, evenimente speciale, onomastice, receptii. Comenzi mancare pentru servicii take away.
 
Meniul Ali Baba, incluzand gustari reci, gustari calde, ciorbe, salate, preparate la cuptor, preparate la gratar, deserturi, bauturi racoritoare, energizante si cafea, este alcatuit printre altele din Tabule, Fatush, Salata arabeasca, Ciorba ezo, Humos cu snubar, Baba ghanuj, Bastarma, Pide kusbasili, Ras asfur vita, Urfa kebab, Adana kebab picant, Kebe asir, Sarhat vita si pui, Falafel
 
Web design | Promovare site: Web design, creare site, promovare site Webart